Hvorfor velge vår barnehage?

Vi er en barnehage med et unikt tilbud. Hva kan vi tilby?

I vår barnehage prøver vi mange forskjellige ting. I år har vi fokus på helse og livsmestring. Så da skal vi bli kjent med forskjellig mat, hvor maten kommer fra, og hvordan maten lages. Det blir mange spennende opplevelser da vi skal være med å høste poteter, grønnsaker, korn. Vi får være med på slakting, saueklipping, stell og pass av dyr på gården.

Vi opplever at dette er et tema som både barn og voksne liker å jobbe med. Det engasjerer, vi lærer noe nytt både store og små, og så er det spennende.

Vi har mye utetid hver dag, store og små. Vi går turer i nærmiljøet, leker og har det moro på barnehagens uteområde, og besøker ofte dyr og fjøs på Landbruksskolen.

Vi er heldige som har beliggenhet midt på tunet til Landbruksskolen i Marka. Om vinteren har vi lange fine akebakker og god plass til skigåing. Om våren får vi besøke nytt liv i fjøsene, lam og kalver. Om sommeren besøker vi traktorer og landbruksmaskiner. Om høsten får vi være med på innhøsting av grønnsaker, korn og bær. Pluss mye, mye mer!

Vi har en unik barnehage med mange muligheter.